Novosti


Bazeni Tašmajdan dobili prinovu

Pred sezonu 2022. SC Tašmajdan je dobio prinovu u vidu bazena za bebe i "poraslog" bazena za klince.
SC Tašmajdan je ove sezone odlučio da rekonstruše staru betonsku školjku dečijeg bazena i napravi potpuno novi bazen za bebe.
Time se Tašmajdan istakao kao jedan od retkih sportskih centara koji vodi brigu i o našim, najmlađim korisnicima i mladim roditeljima.
Uz rekonstrukciju bazenskih školjki rekonstruisan

Opširnije


Pridružite se našem timu

YUBEL inžinjering raspisuje oglas za posao mašinskog/građevinskog inženjera (m/ž) na određeno vreme.

Opis posla:

 • Razrada i priprema tehničke dokumentacije,
 • Izrada dinamičkih planova za izvođenje radova,
 • Praćenje stanja materijala.
 • Zahtevi posla:

 • Poznavanje softverskog paketa AutoCad /2D,
 • Poznavanje MS office paketa (Word, Ex

  Opširnije


 • Termo bazen

  Poslednjih godina velika pažnja se posvećuje razvoju građevinskih materijala i tohnologiji modularne gradnje. Jedan od takvih poizvoda našao je primenu u izradu bazenske školjke.

  Od nedavno YUBEL inžinjering u svoju ponudu je uvrstio i tehnologiju primene blokova od ekspandiranog polistirena za brzu izgradnju klacičnih armirano betonskih školjki bazena. Više o ovom proizvodu možete videti u katalogu na linku ispod.

  <

  Opširnije


  Katalog Drvenih bazena 2021

  U susret sezoni 2021. spremili smo novi katalog vaših omiljenih drvenih bazena.

  Katalog možete preuzeti klimkom na link

  Opširnije


  Završena rekonstrukcija Olimpijskog bazena Tašmajdan

  U sezoni 2020. otvoreni bazen Tašmajdan dobio je novi izgled. YUbel inženjering je uspešno implementirao sistem "Myrtha pool renovection" i sistem "Myrtha skin" gde je celokupna betonska školjka obložena nerđajućim čelokom laminiranim PVC-om.

  Celokupna instalacija završena je za manje od dva meseca, čime su Beograđani dobili novi izgled omiljenog bazena.

  Tašmajdanski bazen je prvi u svetu koji je implementirao ovu tehnologiju

  Opširnije


  Javno kupalište u Kuli

  Uprkos pandemiji virusa Covid19 radovi na izgradnji takmičarskog bazena u sklopu kupališta u Kuli su uspešno završeni. Zubel inžinjering je početkom sezone 2020. na prostoru Vašarišta u Kuli instalirao bazen za vaterpolo i takmičarsko plivanje svetskog proizvođača Myrtha pools, dimenzija 33x25x2m.

  Nadamo se da će novi bazeni podići i naše nove svetske prvake u vodenim sportovima.

  Opširnije


  Holiday Village 2019

  Početkom turističke sezone YUBEL inžinjering pustio je u rad nove bazene u sklopu kompleksa Holiday village, Ulcinj, Montenegro.

  Uz postojećih 9 bazena, koje smo uradili prethodne godine, ovom hotelskom gigantu dodata su još 2 nova bazena zapremine oko 700m3.

  Opširnije


  Filter set za privatne, porodične bazene

  Od ove sezone YUBEL u svojoj ponudu uvrstio je i jedinstven proizvod na tržištu. Ceo sistem za tretman vode sa dodatnom pumpom za jednu vodenu atrakciju po izboru (hidromasažu, lastin rep i sl.).

  Sistem se može modifikovati bilo kojim sistemom za tretman vode, bilo da je to hlor, aktivni kiseonik, bazen sa slanom vodom i dr.

  Ceo set je zamišljen da bude izuzetno jednostavan za montažu, uz minimalno alata. Svaki hobi ma

  Opširnije


  Karisma Adriatic Resort

  Pred turističku sezonu YUBEL inžinjering, u saradnji sa velikim brojem kolega i izvođača radova, je pustio u rad 9 bazena u sklopu hotele Belevue u Ulcinju.

  Novootvoreni hotel je deo "TUI Group" turističke organizacije, jednog od najvećih svetskih turističkih organizacija. Ukupna zapremina bazena je oko 2000 kubnih metara.

  Celokupan projekat sa rekonstrukcijom starog hotela i izgradnjom novih objekata i bazena

  Opširnije


  Drveni bazen

  U sezoni 2017 YUbel inžinjering, kao novinu na tržištu, predstavio bazene sa drvenom nosećom konstrukcijom.

  Princip da se klasična betonska konstrukcija zameni drugim materijalima je poznata u svetu kao kod nas već duži niz godina.

  Ova grupa bazena (bilo da su metalni, drveni, poliesterski i sl.) se odlikuje izuzetno brzom gradnjom, uz minimalne pripremne radove, i nižu cenu gradnje u odnosu na klasičn

  Opširnije


  Teleskopski, stabilni pokrivači za bazene

  Ukoliko imate bazen i želite veći komfor u njegovom korišćenju YUbel inžinjering Vam može ponuditi teleskopske, stabilne pokrivače za bazene.

  Osnovne prednosti ovih pokrivača su:

  1. Produžetak sezone kupanja,

  2. Smanjenje energije za zagrevanje bazena,

  3. Zaštita od atmosverskih uticaja (kiša, vetar),Opširnije


  Akvapark u Prilepu

  Sa početkom sezone 2017. YUbel inžinjering, sa partnerima is regiona, u sklopu Akvaparka "Salida"( Prilep, Makedonija ) je instalirao i pustio u rad, sistem za tobogane i vodene atrakcije kao i flitracionon postrojenje.

  U koliko ste u prilici posetite ovaj akvapark gde pored uživanja u vodenim čarolijama možete uživati i u pefektnoj nacionalnoj kuhinji u sklopu hotela Salida.

  Opširnije


  Drveni bazeni

  Komapanija YUBEL inzinjering za sezonu 2017. u svoju ponudu uvrstila je i drvene bazene namenjene za privatne korisnike.

  Ova vrtsa bazena poslednjih godina naišla je na veliko interesovanje Evropskih potrošača jer ih odlikuju:

  • Niska cena (do 70% nižom cenom u odnosu na klasične metode gradnje)
  • Brza gradnja (montaža samog bazena traje od 6 sati do

   Opširnije


  Hemija za bazene i fontane

  Pripremite se za sezonu kupanja

  YUbel Inžinjering u svojoj ponudi ima svu neophodnu hemiju potrebnu za održavanje Vašeg bazena.

  1. Ph minus

  Ovo srtedstvo služi za snižavanje kiselosti bazenske vode. Snižavanjem kiselosti vode omogućavamo pravilno delovanje dezinfekcionog sredstva (npr. hlor, aktivni kiseonik i sl.)

  Idealna kiselost vode se kreć

  Opširnije


  Termovizija na farmi

  Termovizijska kamera: Praktčan alat na farmi

  Termovizijske kamere su instrumenti koji mogu meriti i prikazati vrednost temperature u vidu slike. Infracrveno zracenje emituje bilo koje telo čija je temperatura viša od 0 Kelvina, odnosno -273,15 stepeni Celzijusa (apsolutna nula). U elektromagnetnom spektru, infracrveno zračenje ima talasnu dužinu od 0,78 do 100 µm, dok vidljivom spek

  Opširnije


  Filteri koji štede

  Prednosti defender filtera

  1.Ušteda vode

  Defender filter značajno eliminiše količinu vode potrebnu za ispiranje filtera koja je obavezan deo rada sa peščanim filterima. Umesto ispiranja, defender je programiran da automatski "rastrese" medijum i da ​​regeneriše fini perlit za novi start procesa filtracije. Na kraju

  Opširnije


  Izaberite svoju HIDROMASAŽNU kadu

  Na stranici PROCOPI izaberite svoju hudromasažnu kadu

  Opširnije


  Evropsko prvenstvo u veterpolu, Beograd 2016

  Uz dobru organizaciju i saradnju svih izvođača radova realizovali smo projekat izgradnje 2 vaterpolo bazena u Beogradskoj areni za samo 10 dana. U naredna dva dana prvi reprezentativci su već trenirali u bazenima.

  Opširnije


  MYRTHA POOLS - Svetsko prvenstvo u plivanju - ISTANBUL 2012

  Bazeni izrađeni MYRTHA POOLS tehnologijom postavljeni su na FINA Svetskom takmičenju u plivanju koje će se održati u Istanbulu od 12.decembra do 16. decembra 2012.

  Zahvaljujući svojoj tehnologiji, referencama, kvalitetu i rekordnom vremenu montaže, komapnija MYRTHA POOLS postavila je 2 privremena bazena unutar Sinan Erdem Arena, koji će nakon takmičenja biti premešteni n

  Opširnije


  Kako smanjiti troškove potrošnje energije ?

  Kako smanjiti troškove potrošnje enrgije i poboljšati uslove življenja ( grejanje, ventilacija, osvetljenje, buka) ?

  Odgovor na pitanje daje nam novodonešeni Pravilnik o energetskoj efikasnosti ( EE ) zgrada, koji je stupio na snagu u septembru 2012. Na osnovu ovog Pravilnika ni jedan objekat izgrađen nakon ovog datuma neće moći da dobije upotrebnu dozvolu niti da

  Opširnije


  SC "Senjak" Pirot - Myrtha Pools® bazeni

  PIROT - Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Pirotu čiji je završetak predviđen do kraja 2012. godine odvijaju se planiranom dinamikom, izjavio je danas zamenik predsednika opštine Pirot Branislav Kostić.

  Izgradnju bazena u Pirotu koja je počela januara 2011. godine finansiraju Vlada Srbije i lokalna samouprava, a vrednost radova je oko četiri miliona evra.

  "Radi se na unutrašnjim instalacijama, a uskor

  Opširnije


  Virtuelni Trener ®

  Virtuelni Trener® - jedinstven i tehnološki potpuno nov proizvod na svestskom tržištu koji daje mogućnost profesionalnim plivačima da svoje rezultate dovedu na najviši mogući nivo !

  Sve tehničke karakteristike možete pogledati na zvaničnom sajtu našeg partnera MYRTHA POOLS !

  http://www.myrthapools.com/eng/virtual-tr

  Opširnije


  ENERGETSKI PASOŠI - licencirani inženjeri

  "YUBEL Inžinjering DOO" jedna je od prvih kompanija na ovom tržištu koja svojim klijentima može ponuditi usluge izrade ENERGETSKIH PASOŠA. Naš tim stručnih licenciranih inženjera potrudiće se da izađe u susret Vašim zahtevima poštujući sve trenutno važeće zakone i propise.

  Energetski pasoš je elaborat koji će biti obavezna projektna dokumentaciju za sve novoizgrađene objekte, objekte na kojima se vrši renoviranje i s

  Opširnije


  Kragujevac je konačno dobio zatvoreni bazen

  Dugo sanjani san postao je java – Kragujevac je konačno dobio zatvoreni bazen!

  Velelepan sportski objekat večeras su svečano otvorili ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković i gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, a prvi su u bazen uskočili vaterpolisti reprezentacije Srbije, koji su između sebe odigrali revijalni meč nakon jučerašnjeg okupljanja na pripremama za Evropsko prvenstvo koje

  Opširnije