MYRTHA POOLS - Svetsko prvenstvo u plivanju - ISTANBUL 2012

Bazeni izrađeni MYRTHA POOLS tehnologijom postavljeni su na FINA Svetskom takmičenju u plivanju koje će se održati u Istanbulu od 12.decembra do 16. decembra 2012.

Zahvaljujući svojoj tehnologiji, referencama, kvalitetu i rekordnom vremenu montaže, komapnija MYRTHA POOLS postavila je 2 privremena bazena unutar Sinan Erdem Arena, koji će nakon takmičenja biti premešteni na druge lokacije.

Sinan Erdem Arena je najveći multifunkcionalni zatvoreni sportski centar u Turskoj, treći po veličini u Evropi, sa kapacitetom od preko 16.000 posetilaca. Ime je dobila po predsedniku Turskog Olimpijskog komiteta, koji je precedavao u periodu od 1989.godine do 2003.godine.

Arena se u najvećem broju slučaja koristi za održavanje košarkaških utakmica, međutim zahvaljujući MYRTHA POOLS tehnologiji koja može obezbediti montažu privremenih takmičarskih bazena, FINA Svetsko takmičenje u plivanju biće održano upravo ovde.

Takmičarski bazen postavljen je na glavnom košarkaškom terenu, dok je bazen za trening takmičara, koristeći specijalan sistem gradnje, postavljen na parkingu arene : oba bazena su sa prelivnim kanalom, dimenzija 25m x 26m x 2m.

Podelite sa prijateljima